Следвайте Гласове в ТелеграмАктрисата Ани Пападопулу, която е част от трупата на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАктрисата Ани Пападопулу, която е част от трупата на
Коментари Харесай

Ани Пападопулу за протестиращите в Народния театър: Целуваха ръка на директора, викаха ни тъпаци, сега са партизани

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Актрисата Ани Пападопулу, която е част от трупата на Народен спектакъл " Иван Вазов ", разказа свадите в театъра посредством статус в своя профил във Facebook, в който приказва за " тримата мускетари ", " решени твърдо да унищожат всяка опция за развиване и благополучие на театъра ".

 Пападопулу реагира на продължаващия скандал към поисканата оставка на Васил Василев като шеф на Народния спектакъл, като насочи безименни обвинявания против съответни трима " деятели " против него. Тя разкрива три случая, в които трима опозиционери против Васил Василев са се държали жестоко по отношение на сътрудниците си по време или след представления.

Актрисата разказва смущаващи случки от живота на трупата зад стените на театъра, в които се разкриват взаимоотношенията сред сътрудници.

" За 25 години в трупата на Народния Театър НИКОГА, НИКОГА сътрудник не си е разрешавал да крещи от кулисите по сътрудници, които играят на сцената " ТЪПАААЦИИИ ". Никога, само че ето, че един от тримата “активисти ”, решени твърдо да унищожат всяка опция за развиване и благополучие на театъра го вършат.

За 25 години НИКОГА, НИКОГА не съм виждала сътрудник да извлича театралната си партньорка за косата, крещейки ѝ зад кулисите, че с бездарници не можел да седи на една сцена. ( ще кажа единствено, че колежката упрекната в " бездарие " е нещо като естествено събитие и национално благосъстояние, най-малко от моя позиция. От позиция на рецензия и награди, става известно високо оценена ).

Но ето, че един от тримата " борци за национална правдивост " е кадърен да го стори. За 25 години НИКОГА, НИКОГА НЕ видях сътрудник да злослови, заплашва и злепоставя АБСОЛЮТНО БЕЗПРИЧИННО сътрудниците си. Но ето, че въпросните " трима мускетари " са решени на всичко да потъпчат градени доверие и другарства с лека ръка. ", написа Пападопулу.

Тя стартира своят статус с уточнението, че е изцяло наясно, че Facebook не е най-хубавото място, на което да се търси решение на сходни проблеми.

" С цялостното схващане, че фейсбук не е най-хубавият метод да се оправяме с сходни проблеми, бих желала да споделя нещо персонално ", написа актирсата.

Пападопулу не посочва съответни имена заради следната причина: " Имената на " самураите " ги икономисвам от човечност и вродена тактичност ". Ето какво още написа актрисата за тримата неназовани нейни сътрудници: " Единият от тях е единственият човек в историята на националния спектакъл, който е бил ЧАСТ ОТ ТРУПАТА на театъра, само че в това време е бил на хонорар. Много дълго време! Прецедент разрешен за богове.

В края на поста си Ани Пападопулу разяснява и  новината за напускането на Камен Донев.

Тя прецизира, че Камен Донев " в никакъв случай не е бил част от трупата на Народния спектакъл ", а е бил " посетител артист, което не го прави по-малко надарен ".

" П.с. Камен Донев е огромен актьор. Но Камен Донев НИКОГА не е бил част от трупата на Народния Театър. Затова дано се спре спекулацията, че Камен Донев напуща Народния. Той е в качеството си на посетител артист в този спектакъл. Което не го прави по-малко надарен. " Малко по-надолу написа още: " Нима хора способни на сходна подлост и липса на всичко човешко, имат право на глас по какъв начин да бъде ръководен и от кого Народния Театър.

След повече от половин година буйстване на кавги в Народния спектакъл " Иван Вазов ", шефът на театъра Васил Василев заведе против артиста Камен Донев.

Василев се е почувствал афектиран от изявление на Донев по Би Ти Ви, който го нарекъл „ шушумига ”, „ човечец ” и споделил, че „ не е непокътнат човек ”.

Директорът на театъра упорства артистът да бъде приет за отговорен и да му заплати 2500 лв. за неимуществени вреди.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР